luni, 19 mai 2014

Salut  !

'' oricat ai tine ADEVARUL in intunerec,el iese la lumina in timp''

In ziua de azi, este foarte periculos si naiv pentru toti oamenii, inclusiv profesionistii din sanatate, sa presupuna ca autoritatile de sanatate publica si companiile farmaceutice au la inima interesele lor. Traim vremuri cand oamenii dau asalturi pentru libertatea informatiei, si, ca rezultat, aceste informatii ies la suprafata. Timp de ani de zile, o masiva cantitate de reclame a facut oamenii sa creada ca toate vaccinarile sunt sigure si necesare. Multi indivizi continua sa se promoveze ca fiind credinciosi in stiinta, fara de fapt a privi si examina stiinta din spatele vaccinarilor. Intre timp, bebelusii si copiii sunt bombardati dupa un riguros program de vaccinare din care tot mai multi parinti prefera sa iasa. Mare parte a acestei neincrederi are a face cu minciunile si musamalizarile autoritatilor de sanatate publica si ale producatorilor de vaccinuri, care au fost implicati intr-un scandal vechi de 30 de ani.
Documente obtinute de Lucija Tomljenovic de la Dynamics Research Group [Grupul de Cercetare Dinamica] al Departamentului de Oftalmologie si Stiinte ale Vederii, University of British Columbia, au aratat ca producatorii de vaccinuri, companiile farmaceutice si autoritatile de sanatate au stiut despre multiplele pericole asociate cu vaccinurile, dar au ales sa refuze sa faca publice informatiile. Aceasta este o frauda stiintifica, si sugereaza ca astfel de practici mai continua si in zilele de astazi. (1)
Documentele au fost obtinute de la Departamentul de Sanatate al Marii Britanii (UK Department of Health – DH) si de la Comitetul Mixt pentru Vaccinare si Imunizare (Joint Committee on Vaccination and Immunization – JCVI), care consiliaza Secretarii de Stat pentru Sanatate din Regatul Unit in legatura cu bolile ce pot fi prevenite prin imunizari. (1)
Documentele arata ca JCVI a facut “eforturi continue pentru a impiedica date critice asupra severelor reactii adverse si asupra contraindicatiilor la vaccinari, sa ajunga la cunostinta atat a parintilor, cat si a profesionistilor din serviciile medicale, pentru ca sa se atinga ratele generale ale vaccinarilor, pe care ei le socoteau a fi necesare pentru “imunitatea de turma” (1). Nu ar fi ilegal sa ascunzi parintilor deliberat informatii cu singurul scop de a-i face sa se conformeze unui program oficial de vaccinari? Nu este aceasta o violare a eticii? Toate efectele potential adverse ar trebui sa fie cunoscute si complet dezvaluite, in special cu privire la vaccinari, care sunt administrate indivizilor pentru a preveni boala la care un individ cel mai probabil nici nu va fi expus vreodata. Multe dintre aceste vaccinuri contin chimicale toxice vatamatoare.
Documentele dezvaluie in continuare ca autoritatile britanice de sanatate publica au fost implicate in aceste musamalizari ale informatiilor pe durata ultimilor 30 de ani.vaccinarilor Ca rezultat, multi copii au fost vaccinati in timp ce parintii lor nu cunosteau informatii importante despre riscurile serioase si efectele adverse asociate vaccinarilor multiple. (1)
“Inregistrarile intalnirilor JCVI mai arata ca unii dintre membrii Comitetului au avut legaturi extinse cu companiile farmaceutice si ca JCVI a cooperat frecvent cu producatorii de vaccinuri in legatura cu strategiile ce vizau sporirea acceptarii vaccinarilor. Unele dintre intalnirile in care asemenea teme controversate au fost discutate, inca de la inceput nu s-a avut intentia de a fi facute disponibile publicului, intrucat consemnarile discutiilor au fost disponibilizate doar mult mai tarziu, prin Legea Libertatii Informatiei/Freedom of Information Act (FOI). Aceste intalniri deosebite sunt notate in transcrierile discutiilor ca fiind “sub semnul secretului comercial” si dezvaluie o clara si tulburatoare lipsa de transparenta, intrucat unele dintre informatii au fost inlaturate din text (d. ex. Numele participantilor) inainte de punerea la dispozitie sub sectiunea FOI a site-ului JCVI”. (1)
Pe scut, aici este ceea ce par sa arate transcrierile discutiilor cu privire la intalnirile JCVI/DH care a avut loc in perioada 1983-2010.
In loc de a reactiona adecvat prin reexaminarea politicilor existente de vaccinare, atunci cand au fost identificate motive de ingrijorare privind siguranta vaccinurilor prin propriile investigati ale comitetului, respectivul comitet JCVI fie a) nu a intreprins nici o actiune; b) a denaturat sau inlaturat selectiv datele nefavorabile din rapoartele publice si c) a facut eforturi intense de a reasigura atat publicul, cat si autoritatile in legatura cu siguranta respectivelor vaccinuri. Astfel s-a recurs la urmatoarele actiuni:
A restrans semnificativ contraindicatiile la criteriile de vaccinare cu scopul de a mari rata vaccinarilor, in ciuda problemelor deosebite si nerezolvate de siguranta
S-a bizuit in mod persistent pe studii dubioase metodologic, simultan cu respingerea cercetarilor independente, pentru a promova politicile de vaccinare
A subestimat persistent si categoric motivele de ingrijorare privitoare la siguranta vaccinurilor, simultan cu exagerarea peste masura a beneficiilor vaccinurilor
A elaborat si promovat un plan pentru introducerea noilor vaccinuri de o indoielnica eficacitate si siguranta in programul pediatric de rutina, bazandu-se pe presupunerea ca in cele din urma vor fi acordate licentele
A descurajat activ cercetarile asupra problemelor legate de siguranta vaccinurilor
S-a folosit in mod deliberat de increderea parintilor si lipsa acestora de cunostinte relevante asupra vaccinarii cu scopul de a promova un program de imunizare fara suport stiintific care ar fi putut supune anumiti copii unui risc de vatamare neurologica severa pe termen lung
In ultimii 30 de ani, programul de vaccinare al Statelor Unite s-a triplat ca volum, impreuna cu diferite afectiuni si boli. De la nastere, bebelusii sunt bombardati cu o varietate de diferite vaccinuri. Ca rezultat, multi au murit, s-au imbolnavit si au capatat un numar de probleme de sanatate. O Lege Nationala a Vatamarilor Infantile Datorate Vaccinurilor, trecuta prin Congres ca rezultat al lobby-ului, protejeaza companiile farmaceutice si producatorii de medicamente de efectele juridice ale vatamarilor si mortilor cauzate de vaccinurile pe care acestea le produc. Deci, indiferent de faptul ca producatorii de vaccinuri si autoritatile de sanatate publica stiau despre pericolele asociate cu vaccinarile si ca au musamalizat aceste pericole, ele sunt totusi protejate. Cu toate acestea, platitorii de taxe au varsat miliarde in tratarea bolilor provocate de vatamarile datorate vaccinurilor.
Aceasta nu este o conspiratie, este o realitate. Este intotdeauna important sa privesti o informatie pe ambele parti ale monedei. Desigur, unele vaccinari s-ar putea sa fi fost pline de succes in ce priveste prevenirea bolilor, dar asta nu inseamna ca toate au fost si sunt asa. Autoritatile de sanatate publica si producatorii de vaccinuri comit fraude stiintifice si musamalizeaza informatii ce ar putea sa dauneze intereselor lor. Lasand la o parte aceste informatii, exista un numar de studii credibile care arata cum unele vaccinuri pot, sunt si au fost vatamatoare pentru sanatatea umana.
“Doar pentru ca un studiu sponsorizat de un producator nu identifica problemele cu vaccinul, nu inseamna in mod necesar ca vaccinul este sigur. De fapt, daca cineva priveste la studiile producatorului, acestea adesea nu sunt proiectate pentru a detecta reactii adverse grave. Evident ca nu o sa gasesti ceea ce nu cauti.” – Lucija Tomljenovic (2)
Surse folosite:
(1) http://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

Atentie!
Lumea este'' de vanzare''!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu